Πολυτελής κατοικίες στη Νέα Υόρκη διακοσμημένες με μάρμαρο Θάσου

Eltrak - Cat banner ad

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Herzog & de Meuron σχεδίασε τον ουρανοξύστη 56 Leonard Street ο οποίος βρίσκεται στην ομώνυμη οδό Leonard Street στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης.

Stonetech banner ad
Stonetech banner ad

Ο ουρανοξύστης, ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2017, διαθέτει 145 πολυτελείς κατοικίες και 10 ρετιρέ με εσωτερικό εμβαδόν που φτάνει τα 550 τ.μ.. Στο εσωτερικό τους κυριαρχούν τα τεράστια παράθυρα με τα σαμπανιζέ κουφώματα και με γυαλισμένο σατέν τζάμι, φυσικά συμπαγή ξύλα, τραβερτίνες, μάρμαρα από τη Θάσο, γυαλισμένα μέταλλα, μαύρους γρανίτες και στήλες σκυροδέματος.

Το  λόμπι του ουρανοξύστη βρίσκεται επί της οδού Leonard μεταξύ του γλυπτού του Anish Kapoor στην ανατολική πλευρά και του  κατακόρυφου κήπου στη δυτική πλευρά.

Πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία, καταστήματα και εστιατόρια, η ρομαντική Tribeca είναι μια περιοχή της Νέας Υόρκης που ανταποκρίνεται στις  σύγχρονες ανάγκες τόσο των Νεουορκέζων και όχι μόνο, καθιστώντας την μια από τις πιο επιθυμητές και ξεχωριστές γειτονιές στον κόσμο.

Εντός και εκτός, το 56 Leonard είναι γεμάτο από ειδικά διαμορφωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα από την Herzog & de Meuron.

Τα τζάκια είναι κατασκευασμένα με μονόλιθους σε λευκό σμάλτο.

Τα μπάνια έχουν σχεδιαστεί ειδικά σχεδιασμένα με μοναδικές μπανιέρες, μαρμάρινους τοίχους και φωτιστικά.

Τα τεράστια παράθυρα και οι ιδιωτικοί εξωτερικοί χώροι σε κάθε κατοικία αποκαλύπτουν την εκπληκτική θέα της πόλης.

Πηγή: 56leonardtribeca.com