Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Iktinos banner ad

Καλώς ήρθατε στην Stonenews.eu.

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2016 με σκοπό να καλύψουμε το κενό που υπήρχε στην ενημέρωση, γύρω από την βιομηχανία πετρωμάτων στην Ελλάδα.

Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, εμπλουτίσαμε την σελίδα μας με θέματα, όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς αγοράς πετρωμάτων καθώς και με θέματα της εξορυκτικής βιομηχανίας.

Σήμερα, η σελίδα μας διατίθεται σε τρεις γλώσσες: ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά ενώ αριθμεί πάνω από 10χιλ. μοναδικούς χρήστες μηνιαίως από όλο τον κόσμο (Ινδία, Ιταλία, Αμερική, Τουρκία κ.α.).

Καθημερινά, η ομάδα της Stonenews.eu αναρτά πλούσιο περιεχόμενο που περιλαμβάνει: αρθρογραφία, έρευνες, καταγραφή στατιστικών δεδομένων, ειδήσεις και πολυμεσικό υλικό. Μεταξύ άλλων, τα αντικείμενα που καλύπτονται είναι: τα χαρακτηριστικά, οι διαδικασίες της αγοράς φυσικών πετρωμάτων, τα ορυκτά καθώς και οι τάσεις στην αρχιτεκτονική, η διακόσμηση και η γλυπτική. Η δραστηριότητα μας περιλαμβάνει και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις αποτυπώνοντας τον παλμό της βιομηχανίας.

Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στον χώρο και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, έχουμε αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών για την πολυεπίπεδη προώθηση των εταιρειών του κλάδου (Digital Marketing, Email Marketing κ.α.) και την βέλτιστη αξιοποίηση των παρεχόμενων δεδομένων (Συμβουλευτική, Οικονομικές Αναλύσεις, Στατιστικές Αναφορές) για την εμπορική τους ανάπτυξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] ή καλέστε μας στο +30 6949861794

Εταιρικά Στοιχεία:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: STONENEWS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: STONENEWS
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: Ι.Κ.Ε.
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: € 5.000
ΕΔΡΑ: ΟΔΥΣΣΕΩΣ & ΒΑΚΧΟΥ 1, Τ.Κ. 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΕΜΗ: 144723606000
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6949 861 794
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΟΥ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: € 5.000
ΠΟΣΟΣΤΟ: 100%
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιωάννης Γαλάνης StoneNews

Ιωάννης Γαλάνης
Γενικός Διευθυντής